По-добре да видите нещо веднъж, отколкото да слушате за него хиляди пъти

/азиатска поговорка/

Вече близо 30 години туристическа агенция Сърнела се стреми да сбъдва мечти… Мечти за пътешествия, родени от сънища, разкази и блянове, които изпълват сърцата и мислите с копнеж по непознатото и неизвестно…

 

Ние носим в сърцата си същите мечти и блянове, затова се опитваме да предоставяме на вас, нашите клиенти възможно най-примамливите и изгодни оферти до желани дестинации.

И все пак, какво можем да ви предложим, влизайки в нашите офиси или правейки вашата онлайн резервация?

Като лицензиран туроператор и като една от водещите туристически агенции в страната, от Сърнела ви гарантираме високо качество на услугата, която предлагаме.

 

Като туроператор с дългогодишни традиции в реализацията на почивки и екскурзии в страната и чужбина, ние не подценяваме нито един малък детайл в организацията на пътуването, защото вярваме, че по време на пътешествия се раждат най-искрените приятелства.

Защото за нас, вие не сте просто клиенти, нуждаещи се от нашите услуги. Вие сте наши партньори и приятели, които са ни се доверили и са избрали туристическа агенция Сърнела, когато душата им зажадува за ново приключение.

Ние сме до вас от първата стъпка, която правите към мечтаните почивки и екскурзии, защото искаме да получите всичко, за което пътешественика във вас бленува.

 

Близо 30 години ние предлагаме изгодни оферти за почивки и екскурзии в страната и чужбина и се гордеем, че нашите клиенти се завръщат у дома доволни, щастливи и сбъднали мечтите си.

 

При подготовката и реализацията на всяка една обявена от нас оферта ние влагаме много труд и сили, за да можете вие, нашите приятели да се отпуснете и да се забавлявате на пътуването си от самото начало до края.

 

Ние сме туристическа агенция Сърнела и не спираме да мечтаем заедно с вас!

Да стягаме куфарите и да потегляме на път!

 

Ето няколко от отзивите от нашите клиенти:

„....Имахме прекрасната възможност да се възползваме от предлагана от Вас дестинация до Париж … Потеглихме с надеждата да си изкараме приятно. Не се получи. Защото си изкарахме чудесно!...“

 

„...Още веднъж благодарим на Вас и на прекрасният екип, с който пътувахме до Рим.
Вече разглеждаме вашата книжка, която Донка ни подари и чертаем планове за следваща ваканция със Сърнела!....“

 

„...Използвам възможността да изкажа огромните си благодарности за перфектната организация и реализация на екскурзията Френска и Лигурийска ривиера от 20 до 25 септември, За преживените незабравимите мигове в Италия и Франция съм изключително благодарна на изключителния професионализъм....“

 

„... нашата екскурзия - прекрасна и незабравима!“

 

„...Бъдете убедени, че ние и занапред ще ползваме вашите услуги! Сърдечен поздрав за вас и екипа, който показа не само професионализъм , а и човещина. Вложиха сърце и душа, докато бяхме заедно. Сполай ви!!!...“

 

„....Екскурзоводката направи всичко възможно да узнаем колкото може повече за
местата, които посетихме. Изненадани останахме от знанията й за
историята, етнографията и бита на хората, живели по местата, които
разгледахме. Още от ранните часове, нейното излъчване ни зареждаше
положително. С огромно търпение отговаряше на всички въпроси, които й
бяха задавани по няколко пъти. През цялото време беше плътно до нас. Не
знаем как го направи, но и ние заобичахме Париж. Може би толкова,
колкото и тя си обича професията.

Пътували сме много. Но с такъв екипаж, с такива водачи на автобуса,
никога не ни се е случвало. Такава търпимост (знаете, че пасажерите
все нещо съгрешаваме), такава вежливост, беше за възхищение ...“


....“Маршрутът беше подбран уникално....“

 

„....На 4 май се върнахме от комбинирана екскурзия до Лондон. Искаме да ви благодарим за чудесната програма и високия професионализъм. Екскурзоводът, организацията, местните екскурзоводи, хотелите,шофьорите - всичко беше безупречно. Поздравяваме ви и ви желаем много здраве и успехи в конкуренцията...“

 


Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.