Нарисувай ни рисунка

Скъпи малки пътешественици,

Честит Първи Юни!

Бъдете здрави, любопитни и следвайте мечтите си!

За да сме част от поне една сбъдната ваша (кое дете не мечтае да заведе родителите си в Дисниленд Париж!?) решихме да организираме следната състезателна игра:

Условието е да нарисувате и да ни изпратите вашата любима забележителност - в България или навсякъде по света! Може да сте я виждали на живо или да мечтаете да сте близо до нея, заедно с приятелите или семейството си! Напишете ни накратко коя е тя и с какво ви е пленила!/за написването може малко да помагат мама и тати, а рисунката да бъде изцяло дело на детето/. Цяло лято можете да мислите какво да ни нарисуватe – забележителност от местата, на които сте били или искате да бъдете, и да ни изпратите рисунката до 30.10.2018/

Ще се радваме, ако изберете забележителност от нашите програми и ги пресъздадете с вашия детски поглед :) Моля, ако рисунката е от някоя наша програма, да ни напишете от коя точно! /или да ни изпратите линк към нея/ :)

На 01.11.2018 ще публикуваме рисунките в блога на сайта на нашата туристическа агенция и във фейсбук страницата ни, а наградата ще спечели рисунката с най-много отбелязани „like“ от посетителите на фейсбук страницата. На 24.12.2018г., рисунката с най-много гласове ще бъде избрана, ще бъде публикувана в нашия блог /в сайта ни/ и ще обявим победителя. А победителят ще спечели екскурзия /през 2019/ за двама до най-любимия детски парк в Европа – Дисниленд Париж.Успех на всички малки художници  Честит празник, мили деца!  Могат да участват всички деца на възраст между 1 и 12 години/да не са се превърнали в тийн/!

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.