Сърнела - какво е за нас ...

1 . Каква е историята на агенция Сърнела?„Сърнела“  e една от малкото фирми в България с почти 30-годишен „стаж“ в туроператорската дейност и богат опит в туристическа агентска дейност, вътрешен и международен туризъм,  доказала се със своите изключително качествени продукти до самия детайл, не само на местно ниво,  но също така и в цяла България. Регистрацията на фирмата датира от 1993г. в гр. Хасково, където се намира и централният офис – в перфектния център на града. Физически офиси има и в гр. Пловдив в сърцето на града - „Капана“ и в гр. София – на оживения бул. „Витоша“. Фирмата развива успешно вътрешен туризъм, организира екскурзии извън страната – самолетни и автобусни, ученически екскурзии, почивки в дестинаци с продължителност и дни по избор на клиента, абитуриентски балове, круизи, организиране на посещения на концерти, опери, футболни мачове.  Продължаваме да пишем нашата история, заедно с всички хора, които пътуват с нас и чрез техните отзиви се учим и се усъвършенстваме...

2. Какво предлагате на клиентите си?„Сърнела“ предлага висококачествени туристически услуги - екскурзиите с автобус, комбинация автобус и самолет, и само самолет са сред най-предпочитаните типове почивка, и именно поради тази причина „Сърнела“ предлага достъпни, широкоспектърни екскурзии с дестинации из цяла Европа. Голямо предимство на туристическата агенция е, че разполага със собствена автобусна компания. Пътуването се осъществява със собствени модерни автобуси, а нивото на обслужване е запазена марка на компанията. Стремежът да се осигурят достъпни екскурзии, реализирани с професионализъм, отличава „Сърнела“ в конкурентния туристически бранш. Автобусният парк е модерен и се поддържа винаги в отлично техническо ниво, а екипът от професионални екскурзоводи превръща пребиваването в Рим, Лондон или Париж в удоволствие, като крайната цел е рекламата да бъде от всеки един турист -  да остане с отлични впечатления от обслужването на фирмата, и да я препоръча на свои приятели и роднини.

3. Кое най-много допада на клиентите ви?Отношението, вниманието, вежливостта, които получават от нашите офис служители, както и от екипите ни по пътя – търпеливи, внимателни и с осезаем професионализъм. Изключително грижливо изпълнение – реализация и организация на всичките ни екскурзии с вниманието към всеки детайл – хотел, място на настаняване, места за отдих, беседи, достъпна информация, места за хранене...

4. Коя е най-търсената дестинация? А вашата любима такава?    Най-търсената дестинация в последните няколко години е Париж, моята най-любима е дестинацията, в която се чувствам щастлива – може да бъде различна всеки месец, всяка година ... както всеки турист открива очарование във всяко ново място, така и аз се оставям да ме заплени новото, вълнуващото, но и старото, вече видяно, но възприето по нов, различен начин..

5. Вашата формула за успех е .....?Всичко, което правим, да бъде свършено на възможни 100%, тъй като има 99% умения, усет, организация, но и 1% късмет , но да се стараеш да дадеш всичко от себе си за усъвършенстването на това, с което се захващаш.

6. Кое Ви прави уникални и Ви отличава? С какво се гордеете?Може би това е въпрос, на който най-добре биха отговорили нашите постоянни клиенти, тъй като в техните отзиви откриваме това, което им харесва и ни прави уникални. Повечето програми, които предлагаме, са предимно пътувания със самолет и автобус. А това, че ползваме наши собствени автобуси е предимство, което ни отличава от другите. Тоест това, което ни прави уникални, е че организацията и реализацията на нашите пътувания зависи изцяло от нашите критерии, нашите разбирания за едно запомнящо се пътуване и се гордеем от факта, че не правим компроси с нито една част от пътуването на нашите клиенти – относно настаняване, удобство, информация, местни екскурзоводи и т.н., гордеем се, че сме искрени във всеки един аспект и чертаем пътя на едно щастливо, едно запомнящо се пътуване за  нашите клиенти...7. Какво бихте казали на клиентите си  настоящи и бъдещи?Не спирайте да пътувате, то е като  с дишането: за да съществувате – дишате, за да живеете – пътувате! Чрез пътуването, най-добре се образовате – виждате нещата през различно пречупване на ъгъла – домът не е единствената реалност, която съществува – има много, безкрайно много, всяка със своя ценност и стойност, които Ви привличат и обогатяват. 

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.