Изненадайте любимия си за Свети Валентин

Изненадайте приятно любимия си за Свети Валентин.... Ето какво ви предлагаме...
Остават само няколко дни до най-чакания от влюбените празник и сякаш въздухът е наситен с аромат на любов, шоколад и цветя… усещате ли?
Усещате ли леко трепване под лъжичката, когато 14-февруари наближи? Разбира се! Та нали това е празник на всички влюбени!
А знаете ли, че още през XIV на този ден хората започват да си изпращат картички с любовни послания, да изненадват любимите си хора с подаръци и да празнуват любовта си?
Като заговорихме за подаръци… вие подготвихте ли вече своя подарък за Свети Валентин?
Ако още не сте, ние от Сърнела можем да бъдем вашите Валентинки!
За целта е нужно само да искате да подарите на любимия си човек неочакван и нестандартен подарък и да оставите всичко останало в наши ръце.
Как да изненадате любимия за Свети Валентин?
Като ваши Валентинки, ние ви предлагаме 150 лв. отстъпки за селектирани екскурзии, с които да изненадате любимия си с екскурзия за Великден или Гергьовден!
Промоциите са валидни от 09.02 до 12.02.2018 година, затова не се колебайте да грабнете възможността и да зарадвате половинката си на Свети Валентин с екскурзия за Великден.
Представете си само… романтична вечер, бутилка вино, шоколадови бонбони и кулминацията на вечерта:.. „Мила, изненадата е, че за Великден сме в Рим“ или „Любими, ще ходим на екскурзия до Лондон за Гергьовден”. Представихте си, нали,страхотно е 
Нима има по-хубав подарък за Свети Валентин от една страхотна екскурзия до мечтана от половинката ви дестинация? А нима има по-голямо щастие от това да видите голямата ѝ/му усмивка, когато отваря подаръка си точно на Свети Валентин?
Трябва обаче да сте бързи и да действате веднага, защото тези страхотни отстъпки са валидни от 09.02.2018 до 12.02.2018 година и точно сега е моментът да подарите един страхотен подарък за Свети Валентин на половинката си!
А ние ще имаме грижата вашата екскурзия до избраната дестинация да остане незабравима!
Не забравяйте! Всичко е във ваши ръце! Искате ли да зарадвате любимия си с нещо нетипично, подарете ѝ/му екскурзия със Сърнела за Великден! За всички, които направят онлайн резервация и ползват кода за отстъпка от Facebook страницата ни https://www.facebook.com/TuristicheskaAgenciaSarnela
/офертата ще бъде публикувана малко по-късно днес/ , ще получат 150 лв. отстъпка от следните 4 екскурзии:
http://www.sarnela.com/index.php?res&t=112,
http://www.sarnela.com/index.php?res&t=100,
http://www.sarnela.com/index.php?res&t=102,
http://www.sarnela.com/index.php?res&t=117 😍😘

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.