Декларация за съгласие за използване на лични данни за маркетингови цели

Днес резервация дата, клиент - имена, в качеството ми на Декларатор, заявявам, че доброволно предоставям личните си данни за контакт на Туроператор потребител - име на фирмата, с ЕИК потребител - еик, за целите на провежданите от него маркетингови кампании - рекламни съобщения, промоционални предложения и оферти, организиране на томболи и т.н..

Уведомен/а съм, че по всяко време мога да направя оттегляне на своето съгласие и да изискам заличаване на предоставените от мен лични данни за контакт на Туроператор потребител - име на фирмата, с ЕИК потребител - еик

Туроператорът се задължава да обработва и съхранява предоставените от Декларатора лични данни за конатакт, съгласно изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679, както и да използва всеки от посочените от Декларатора начини за контакт само за маркетингови цели, за които последния е заявил изричното си съгласие в настоящата декларация.

Декларирам, че съм надлежно уведомен и запознат с отделните маркетингови канали, които Туроператорът използва при своите маркетингови кампании и посредством които ще бъдат обработвани и използвани личните данни за контакт, които предоставям, при заявено от моя страна съгласие.

Маркетингови канали и обработвани от тях лични данни:

Имейл маркетинг - изпращане по имейл на промоционални оферти, специални предложения, регулярни рекламни съобщения, поздравителни адреси и всички други типове маркетингови съобщения, свързани с основната дейност на Туроператора.

Използвани лични данни: маркетинг - имейл

Имейл адрес - [   ] искам да получавам [   ] не искам да получавам

Директен телефонен маркетинг - получаване на рекламни обаждания, с цел промотиране и представяне на предлаганите от Туроператора туристически продукти и услуги исвързаните с тях специални предложения, промоционални оферти и всеки друг тип рекламни кампании, свързани с основната дейност на Туроператора.

Използвани лични данни: маркетинг - телефон

Телефонен номер - [   ] искам да получавам [   ] не искам да получавам

Маркетингова кореспонденция - получаване на посочен адрес за кореспонденция, на рекламни материали - каталози, брошури, флайъри и всички други типове маркетингови съобщения в печатна форма.

Използвани лични данни: маркетинг - адрес

Адрес за кореспонденция - [   ] искам да получавам [   ] не искам да получавам

Онлайн маркетинг - изпращане посредством социални мрежи и мобилни приложения за онлайн комуникация на промоционални оферти, специални предложения, регулярни рекламни съобщения, поздравителни адреси и всички други типове маркетингови съобщения, свързани с основната дейност на Туроператора.

Използвани лични данни:

Whatsapp - [   ] искам да получавам [   ] не искам да получавам

маркетинг - whatsapp

[   ] искам да получавам [   ] не искам да получавам

маркетинг - viber

Skype - [   ] искам да получавам [   ] не искам да получавам

маркетинг - skype

Издал декларация:

потребител - име на фирмата / име на служител / дата на издаване / час на издаване / ip адрес

Име и фамилия на Декларатора: клиент - имена

Забележка:

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.