Ваучер подарък

Подаръчен ваучер

 

Подаръчните ваучери за пътуване предоставят една прекрасна възможност да изразите своята благодарност към колега, офис сътрудник, работодател; да покажете своето уважение и признателност към близък приятел; да направите романтичен подарък на младоженци; да бъде вашия подарък за рожденик или именик; да подарите на своята половинка изненадващо пътуване до жадувана дестинация - поводи за подаръчен ваучер винаги има!

 

Можете да изберете от следните възможности:

 

1. Подаръчен ваучер за определена стойност – този вид ваучер е на стойност, посочена от Вас. С него Вие предоставяте възможността на човека, на когото го подарявате, да избере сам своя подарък – автобусна екскурзия с дата, предпочитана от него, самолетен  билет, хотелско настаняване, круиз или почивка на море/планина за стойността, посочена от Вас. Валидността на ваучера е 1 година - време, в което получилият подаръчен ваучер може да нагласи своята програма, така че да се възползва от най-благоприятната дестинация, най-доброто място, най-удобния период.

 

2. Подаръчен ваучер за конкретна туристическа услуга - При този ваучер Вие определяте датите, продължителността на престоя, дестинацията, хотела, базата на настаняване, брой хора, вида на помещението, в което ще бъдат настанени и услугите, които ще ползват гостите. Валидността на ваучера е за избраните дати и конкретната резервация.;


Ваучер подарък


anti spam verification

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на реклами и за защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Научете повече.